Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ej kanske så mycket att hope läka sår som kanske fastmer att igen sopa spår.


Poesi föddes ur bön och bönen föddes ur själens diktamen.

 

 

Poesin har många skinn

så att när vi öppnade några genom

att läsa andras verkade, ännu mera spännande

och häpnadsväckande som till exempel

emigranter fångas med i nät

bortförs på plantage hos, godsherrar

visserligen store än Los Angeles på hektarmått.

för deras barn dem den eftertraktade leksak

är en våningssäng för att skriva på panelerna av polerat trä

vad som är vackert världen

du vet hur bra är det

genom att tänka och skära jämnt

Den himmelska bröd.

 

förbi hundratals år eftersom ängen

Se-stiga svagt böner till Gud

En fristad där människa och natur

Servera var och en på sitt eget sätt

Små steg gå igenom daggvåta gräset

lämnar spår, vägar genom maskrosor,

Från bron kan du se hela ängen

och skog, vad du förväntas leva.

Den ser väggen som om staden

och att kors stiga försiktigt mot himlen,

en helig glädje över dig

Lämnar bakom allt som är flyktigt.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-13 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP