Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har slutat tro på människor

I så många år ville jag tro, längs
vägen försvann jag allt mer, men
höll ändå fast i den där allra sista
biten som ingen annan kunde se

Höll kvar blicken bakom alla hav
letade fram till regnbågarnas slut,
såg inga ansikten på de jag mötte
kände inte ens några hjärtslag

Tror inte längre på människor,
inte ens på mig själv och skulle
det funnits någon högre makt
hade jag fått hjälp för längesen








Fri vers av Emme VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-13 09:35



Bookmark and Share


    Max Poisé
Bra här Emme!
En dikt som berör!
2016-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Har du sökt en högre makt?
2016-02-13

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vilken paradox att vara bland människor uppför sig hövligt men slutat tro på mänskligheten, du är inte ensam om det.
2016-02-13

    IL
Bra skrivet. Relaterar.. Men det finns mer än tro i livet att hämta.. tro är som hopp, och hopp är för hopplösa, och den som tanke har är inte hopplös!
2016-02-13

  aol
En träffande dikt hur man kan känna sej, kram vännen,
2016-02-13

  mickech
En insikt som träffar mitt i prick, bra formulerat!
2016-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP