Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om träden bar en uniform




Om träden
bar en uniform

och om luften
var ett häkte

skulle vi dömas

till livstid

om friheten
var att rymma

där ifrån




Prosa av Lars Gullberg
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-13 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg