Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inneboende inombords


Traktens slott





Traktens slott
där bor hon
hon sjunger
toner
och ord
som inte finns
hon är
inte av denna
värld
världen
som kretsar
runt sina
egna murar
har hon för länge
sedan
svävat över
långt bort
sitter hon
där på parkbänken
i solen
och blundar
i en evighet
hon bor
i traktens
slott




Prosa av Lars Gullberg
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-13 13:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint. Jag tänker mig henne som en sagoprinsessa.
2016-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg