Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det för idiotisk människa

Idag hörde jag en sorlig sak
nyheterna är inte min favorit kanal
men bläddrade fram och tillbaks
med fjärrkontrollen och hamnade på nyhetskanalen.
Med en klump i halsen tittade jag vidare
med massor av tankar om de situationen
jag tycker synd om föräldrarna
och barnen som blev utsatta så klart.
På nyheterna upprepade de det
om och om igen
en liten flicka har blivit våldtagen
bara några meter i från hemmet
hennes lillabror såg allt vad som hände.

Jag stängde av TV med en tår i ögonen
släcker lampan och lägger mig i sängen
måste sova, imorgon är det skola
men jag kan inte få en blund i ögonen
vrider och vänder
jag känner rakt in i hjärtat
flickans och hennes brors känslor.
Vad är det för idiotisk människa
som gör denna förfärliga grej
kan inte barnen få leka på en lekplats
utan att någon ska kränka eller våldta dem.

Jag ligger där i min säng
ilskan reser sig inom mig
den växer som bara den
vill hitta denna man
vill fråga honom hur han resonerar
vad tusan tänkte han på
han måste vara en väldigt sjuk människa.
Jag tar upp händerna och ber till Gud
att polisen tar fast honom
så fort som möjligt
så han inte skadar flera barn.
Tänk er denna lilla underbara flicka
som nu får leva med massor av trauman
tänk er hennes bror som får leva
med en stor börda
och massor med hemska minnen
som är jättesvåra att glömma.
Jag ber till Gud att han ger all min energi och styrka
till lilla tjejen och hennes bror
även till deras föräldrar
som säkert lever med en stor
sorg och massor av skuldkänslor i hjärtat.

Nu är det ett tag sedan detta hände
men jag kan fortfarande inte sova på nätterna
varje kväll ber jag till Gud
att han ger den familjen styrka
och framgång.

Arnela Arre Kurbegovic (2016 - 02 - 13)




Fri vers av Arnela
Läst 376 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-13 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela