Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att falla mjukt

 

Du tömmer mitt blod
och suger märgen ur min ryggrad,
mitt hjärta slits itu

och mina tankar rister,
mot tystnaden

 

ändå

 

mitt hjärtas längtan
efter att bli sedd

 

det

 

och att falla mjukt in i dig




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-13 17:17



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Fint kärleksfylld text! Tycker särskilt mycket om från "mitt hjärtas längtan..." till slutet, och ett väldigt effektivt användande av pausering/"långinandning" omkring ordet "det"!!
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund