Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är morgondaggen för mig

lika glittrande skön
du är regndropparna som faller ned
lika ren och behövlig
du är vinden,
smekande
sveper du förbi
du är ljuset som sprider sitt sken
över min dag















h.m.@2015




Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 617 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-02-13 17:20



Bookmark and Share


  Stigi Skog
Ljuset från en annan människas kärlek är ljuvligt - känns igen...
2016-03-22

  HelenaW
Mjuk och len text..
2016-02-24

    Marica Dahl
Vilken härligt positiv text. Den känns verkligen och lämnar läsaren glad och tillfreds. Snyggt o bra skrivet!
2016-02-19

  ULJO
Så vackert
2016-02-16

    Dan Myrbeck
Så fin!
2016-02-16

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker kärlekspoesi...
likt en munter vårbäck,
som samlat morgondaggen,
Livets vatten till oss alla...!
Hoppfullt!

2016-02-16

  Märta Kajsa Nyholm
Åh! Underbart vacker dikt, Hanna! Både svalkande och värmande att läsa denna. Och jag älskar titeln. "Du är morgondaggen för mig".
2016-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om livslust och livsglädje!
2016-02-15

  StinaJ VIP
En fin hyllning till livet.
2016-02-14

  Bossepoet från Österbotten
din sköna
vackra poesi
värmer
2016-02-14

  Valter Örn VIP
Det är kärleken till livet och naturen du uttrycker så fint här ....
2016-02-13

    ej medlem längre
Sköra, vackra ord som nynnar sig in i känslorna när jag läser.

2016-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin