Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlingskap

 

Natten formar främlingskap
men morgonen odlar nya ansikten

Ett skelett som hungrar sitt kött,
sitt eget vansinne

horisonten, en sprakande lykta
eldflugor suckar,
bär min längtan.

 




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 402 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-13 17:43



Bookmark and Share


  mike irow
det kan sägas
att förnimma---
du kan konsten
vacker och vacker---
2016-02-18

  Stefan Albrektsson
Underbara inledande metaforer i tvåradingarna!! Mild och fin avslutande strof.
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund