Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur fan skall man ha det


Kylans skri (del 3

När jag vaknade

 

låg täcket på golvet och fönstret stod och slog

ute hade det tilltagit i storm och snön stod som

spön i backen yrvaken så frös jag

av bara satan, gick upp och stängde fönstret

  satte på radion där spelade dom lustigt nog en gammal

dängare från mina glansdagar som säkert

hadde med drömmen att göra..

 

.."The Sound Of Silence"

Hello darkness, my old friend,
 
I've come to talk with you again,
 
Because a vision softly creeping,
 
Left its seeds while I was sleeping,
 
And the vision that was planted in my brain
 
Still remains
 
Within the sound of silence.

In restless dreams I walked alone

 ...

 

 

Drömmarna försöker nog att säga oss nånting

 

Ensammhet

och

Kärlek

 

Hör inte ihopa

 

det är som svart och vitt, runt och fyrkantigt

ont och gott, hårt och mjukt, varmt eller kallt

smal eller tjock, hög eller låg, glad vs ledsen mm mm

 

Men jag tror mig veta vad MINA drömmar

vill mig förtällja....

 

Kärlek är det enda som gäller.




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 804 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-14 21:31



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Kärlek höjer livskvalité
2016-05-21

    ej medlem längre
Fint skrivet dröm och verklighet. Fin bild därtill!
2016-03-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om blandningen av språk...och att det finns ett hopp...bra...
2016-02-16

  DominiQueen
Ja, så klart
~ hade Du glömt?

Välkommen hem.

2016-02-15

  aol
Verkligen medryckande bra skrivet och så vaknar man och alla dina drömmar visar det verkliga att kärleken är det största i livet,
2016-02-15

  Bo Himmelsbåge
Kul att du vaknade upp hemma i sängen i alla fall! ... och inte i en snödriva... men då kanske Du kunde ha byggt en igloo att ligga o glo i...
tills någon vänlig isbjörn burit hem Dig...
Du är nog på rätt spår...
kärlek är den enda sanning som finns!
Festligt skrivet!
2016-02-14

    ej medlem längre
Bra skrivet... Blir det en del 4?
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP