Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör oss båda till ett

Inom mig rasar branden
börjar bli svårt att andas
Ska du bara sitta där och
se så förbannat sexig ut

Säg att du vill ha mig
ta mig i dina armar
Slit av mig kläderna och
ge mig en stund att minnas

Snälla gör oss båda till ett
vill känna det underbara
Din hud mot min och smek
min längtande kropp

Bara en enda gång





Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-13 23:07



Bookmark and Share


  aol
Underbart säger jag
2016-04-08

    Max Poisé
Super :-)
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP