Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla Hjärtans Dag


Dagen

Dagen är kommen men inget består
Snart ett år har gått sedan jag fällde min tår
Dagen är kommen och mitt hjärta är ditt
"Jag älskar dig" säger den tydligt som svart på vitt
Dagen är kommen men jag känner mig tom
Känns som jag väntar på fällande dom
Dagen är kommen och våra tider har du glömt
Men våra minnen är något som än känns ömt
Dagen är kommen och jag vill vara vid din sida
Skratta, le och älska istället för att lida
Dagen är kommen och jag faller ner igen
Trodde jag va över dig men tydligen inte än




Fri vers (Fri form) av Michael Em Moore
Läst 250 gånger
Publicerad 2016-02-14 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Em Moore
Michael Em Moore