Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör ingenting

Allt kan missuppfattas eller misstolkas

Om man uttrycker sin känsla,

tacksamhet eller beundran

i ett brev eller med ett kort,

så kan bilden eller texten

uttrycka något annat

för mottagaren

En bild kan vara skämtsam

Den kan hänsyfta

på någon typisk egenskap

hos adressaten

men kan uppfattas

som en skymf

Till slut kan man inte

göra något alls

om man skall begrunda

alla eventuella konsekvenser

av vad man gör,

säger eller diktar




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-14 11:04



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så bra skrivet om att "göra ingenting".
Alla begrundar dikter, brev, kort eller poesi på olika sätt.
Det du vill få fram som diktare hos läsaren kan tolkas på så många sätt.Till slut blir det "ingenting" som du skriver.
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP