Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A valentines song


Lovereaction

In line.
Stand in line.
Wait for your time or dont.
Its about thoughts, you dont have anymore.

Your wish, came true.
No thoughts would make your life easier.
Its Quiet reasons in your brain now.

Warning Warning, Red alert.
Memories go ahead.
Vip. Or Dont.
Nobody had a childhood like mine.
Nobody else cares, and the ones who do, are the beloved ones.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Mim
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-14 18:24



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Jaha och jag som bara kan "skånska" men säkert väldigt bra.
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Mim