Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Einsteins gravitationsvågor kanske äntligen kan bevisas. Någon beskrev det binära systemet, vågornas källa, som dansande svarta hål. Mycket vackert.


Ultimo tango a universo

De svarta hålen dansade i ömhet en dödlig tango på tu man hand. Voyeuristen Einstein försökte förgäves bevittna i teorin. Kråkorna på pappret räckte inte till. Hans tvivel ledde till död i ovisshet men kråkorna fortsatte att flyga. Dansen intensifierades. Intimiteten fick universum att börja skälva. Kråkorna sekelskiftades till hypersensitiva ettor och nollor i binära kretsar. De svarta hålen smälte samman till en enhet och kreverade i extas. Som ringar på vatten spred sig den infinitesimala informationen om svarta håls destruktivitet. När kollapsade kroppars kärleksdans sedan länge upphört så registrerade ett voyeuristiskt verktyg en tangotakt. Allting enligt Einsteins manuskript till Ultimo tango a universo.




Fri vers (Prosapoesi) av koboltblå
Läst 211 gånger
Publicerad 2016-02-14 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå