Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
VARNING! OFFICIELL PRESS BILINGV - MÅL Bodnariu - 12 februari 2016 - djup oro 13 februari 2016 AV CRISTIAN IONESCU 16 KOMMENTARER


Norge dra deras barn som gisslan.

Barn Bodnariu familj, full av blåmärken och skrubbsår. Förklaringar av Barnverket väcker stora frågetecken

Vila för själen CRISTIAN IONESCULÄNKAR

 

13 februari 2016 AV CRISTIAN IONESCU 16 KOMMENTARER

I den slutliga sammanräkningen, berätta det första besöket i nästan tre månader, när Marius var slutligen kunna se pojkarna, nämnde jag att föräldrarnas glädje var förknippat med några frågor som vi inte då allmänheten.

Matthew hade tillbaka en ful repa och blåmärken, och John hade blåmärken i ansiktet. Frågor be föräldrar som detaljer Barnverket representanter gav inte mycket förklaring, passerar snabbt över dessa frågor. Deras förklaringar var hans fel att Matt föll tillbaka, och John snubblade i trappan och föll ansikte steg. Vi undrar om dessa tecken hade barn när de togs i förvar, skulle Marius ha varit i dag i frihet? Barnverket och skulle ha accepterat sådana förklaringar från föräldrar om barns blåmärken och blåmärken? Vi har också rätt att undra, barnen är säkrare nu än hemma, och hur noga de var de är? Och om det skulle hända ändå, varför Barnverket inte längre så bekymrad över fysisk integritet barn? Varför har inte anmälts Barnverket försvarare? Eller, inte skjuta dem ansvariga och att ingen vill du?

Matthew säger att damen bakom låtens Christian skrattade "Min båt är liten" - sången hans favorit - och sade att han är dum. Matthew frågade mamma om låten är dumt "Min båt är liten"? Senare, Matthew Marius veta att mamma är större? Frågade vad han menade, kompletterar han säger att mamma har långt hår och det gör barnen, detta är större än pappa - feministisk indoktrinering?!

Den 10 februari föräldrarna kunde tala om tio minuter på varje sida. Vid detta tillfälle de lärt sig att Naomi vill klippa noll kunna bära en peruk och örhängen som Eliana! Barnverket försöker uppenbarligen för att provocera på något sätt föräldrarna. Marius elegant svarade att dessa saker kommer att diskuteras när de kommer att vara tillsammans hemma.

Det står alltmer klart att Barnverket inte söker det bästa för barnet, men systematiska underminering av föräldramyndigheten, särskilt faderns auktoritet. Förstörelsen av familjevärderingar och bryta banden mellan barn och föräldrar, här är faktiskt mission och existensberättigande Barnverket! Ja, barn älskar sina föräldrar och vill att de ska vara tillsammans, men de onda krafterna i denna institution ständiga strejk mot de heligaste principer och mänskliga rättigheter och familj.

På detta sätt, vi protesterar kraftigt och vi uppmanar norska myndigheterna att ingripa för att stoppa dessa övergrepp Barnverket och vidta åtgärder för att säkerställa att alla barn föras tillbaka fem inom familjen, där de är älskade och säkert!

Vi uppmanar alla internationella forum och organisationer att ingripa med den norska regeringen för familjeåterförening Bodnariu och denna familj!

Som kommer att visas i en kort tid om Bodnariu är ett fall av förföljelse och religiös diskriminering med allvarliga kränkningar av samvetsfriheten, särskilt föräldrars rätt att uppfostra sina barn i enlighet med de värderingar och sin tro, som anges i Europakonventionen. Sådant missbruk är oacceptabelt i ett demokratiskt samhälle.

Bröder och systrar överallt,

Låt oss gå in fasta och bön inför Herren för Marius Ruth Eliana, Naomi Matthew, John och Ezekiel, Gud hålla dem och ge segern!

Pastor Cristian Ionescu, talesman

Team organisation och initiativ: Pastor Daniel Bodnariu, Steven Bonica, Peter Costea, Timothy Dinic? pastor Cristian Ionescu, Vinicius Sabau, Dennis Stoia, Paul Susman, släkt Bodnariu

I det sista offentliga uttalande som beskriver det första besöket på tre månader Nästan Kan när Marius äntligen se pojkarna, nämnde vi glädjen av föräldrar som var del dämpas av vilka frågor då vi valde att inte offentliggöra ännu.

Matthew hade ett mycket dålig blåmärke och repor på hans tag tillbaka, medan John hade blåmärken på sin tagg gör. När ifrågasättas av föräldrarna för detaljer, gjorde Barnverket representanter inte ge Förklaringar många, tona dessa aspekter. Deras förklaringar av sina egna Var Det foul, Matthew föll på rygg, medan John snubblade och slog tag gör på trappan.

Vi frågar oss om barnen hade blåmärken på DESSA dem vid den tidpunkt då när de togs i förvar, skulle Marius vara en fri man i dag? Jag skulle ha accepterat politik Barnverket Förklaringar från föräldrarna? Vi har rätt att fråga om dessa barn har nu säkrare än hemma, med sina föräldrar, och hur mycket var de som har tagit de är?

Och om dessa saker bara händer, varför är det Barnverket inte längre oroliga för sin välbefinnande? DE VAR Varför inte uppmärksam på situationen? Eller, kanske ingen övervakar dem, så jag de att de känner för att göra tack?

Matthew Sade att damen skrattade åt honom för hans omtänksam liten kristen sång "Min lilla båt" - hans favoritlåt - och sade att det är dumt. Matthew Tillfrågad om hennes mamma Hans Ja, det är dumt. Senare, Matthew berättade också mamma Marius som är större. När de ombads att förklara, ha Eftersom hon sa att har långt hår och föder barn Hon är större - feministisk indoktrinering är detta?

Den 10 februari: e, föräldrarna kunde tala för mindre än tio minuter vardera till både flickor. De fann Naomi som vill raka sitt huvud att hon kunde bära en whig, och Eliana Vill örhängen. Det verkar som Barnverket försöker provocera Föräldrar till varje pris. Marius svar mycket uppmättes de som kommer att tala om när saker DESSA De är hemma tillsammans.

Det är mer och mer tydlig Barnverket som inte ser för överlägsen barnets, men arbetar för att systematiskt minska myndigheten för föräldrar, särskilt far av det. Förstörelsen av de traditionella familjevärderingar, att bryta banden mellan föräldrar och barn, är detta uppdrag och omfattningen av existentiella Barnverket!

Ja, barnen älskar och önskar deras föräldrar att återförenas, men de onda krafterna i denna institution har obevekligt angriper de heligaste principerna för familjen och de mänskliga rättigheterna.

Vi protesterar härmed häftigt och be de norska myndigheterna att ingripa och sätta DESSA årets slut till missbruk av Barnverket, så vidta lämpliga åtgärder som kommer att brought de fem barnen tillbaka till familjen, där de älskade och säkert!

Vi ber alla internationella forum och organisationer Efter inställning till den norska regeringen till stöd för familjen att Bodnariu Deras barn återförenas med dem!

Förhoppningsvis snart som bevis kommer att visa, kommer det att vara bevisat att Bodnariu fallet är en av religiös förföljelse och diskriminering, utan hänsyn till samvetsfriheten, särskilt rätten för föräldrar att uppfostra sina barn enligt deras religiösa övertygelse, jag anges i Europeiska konventionen om de mänskliga rättigheterna. Politik övergrepp i ett demokratiskt samhälle har Oacceptabelt.

Bröder och systrar överallt,

Låt oss be och fasta som kan Herren skydda Marius Ruth Eliana, Naomi Matthew, John och Ezekiel, att Herren och föra seger!

Pastor Cristian Ionescu, talesman

Laget för organisationen och insatser: pastor Daniel Bodnariu, Steven Bonica, Peter Costea, Timothy Dinic? pastor Cristian Ionescu, Vinicius Sabau, Dennis Stoia, Paul Susman, släkt Bodnariu
Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 345 gånger
Publicerad 2016-02-14 23:12Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP