Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Caves (Grottorna)hemligheter" i Norge där elit amerikanska styrkor förbereder mot Ryssland. Foto och video


Norge där elit amerikanska styrkor förbereder mot Ryssland

(killarna vet att något fruktansvärt start nästa år mellan EUR-asiatiska alliansen och Nato.) 

http://stirileprotv.ro/stiri/stirileprotv-special/pesterile-secrete-din-norvegia-unde-fortele-de-elita-americane-se-pregateste-impotriva-rusiei-foto-si-video.html

 

 

Som en James Bond-film, är en stor konstgjord grotta som en militärbas - men inte ett ont geni, men flottor amerikaner.

 

 

 

Grottorna i centrala Norge omvandlades till avancerad bas av amerikanska styrkor - nämligen en marinkår - det senaste decenniet av det kalla kriget.

Grottor förstorades och deras väggar, bepansrade att motstå bombningar. Inuti är nödvändig utrustning och förnödenheter för en månad för 15 000 Marines. De har redan använts i flera led, från invasionen av Irak 2003 för att ge humanitärt bistånd till Turkiet efter jordbävningar halvt decennium sedan.

Anledningen till detta skapades denna bas, vars exakta position är hemlig, är behovet av att ha en insättning närmare den östra flanken av Nato - att Ryssland - den plats som all utrustning som skall transporteras hela vägen från Amerika. Därför under de senaste åren grottorna började uppgraderas, en operation som ska fyllas i 2016.

Dessa anläggningar är hem för pre-placerade militär utrustning från bepansrade Humvees till medicinsk utrustning för att behandla de skadade, " som kan användas när som helst på krig" . De började lägga under de senaste månaderna och annan tung utrustning, inklusive stridsvagnar, vapen och själv vattenvägarna, i samband med att stärka den amerikanska militära närvaron i Europa till följd av Kremls politik.

Marine Corps postat, förresten, och filma med hur tung utrustning från denna bas rör sig mot den norra delen att ske i slutet av Cold Responsen 2016 militär övning.

Foto och video: DVIDS (Defense Video & Imagery Distribution System)

https://www.dvidshub.net/

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 415 gånger
Publicerad 2016-02-14 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP