Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tog mig en titt i arkiven. Hittade denna deppiga pärla.


Offerkofta

Jag såg dig i morgonljuset
Tätt intill dig bevittnade jag din hud
Alla små hårstrån stod upp av kylan.
Jag tror det var sista dagen vi vaknade upp bredvid varandra.
Virade varsamt offerkoftan runt mina axlar
Du sprang efter mig i Muséeparken
Det fanns aldrig någon tid för att stanna
Dina hårspännen ligger kvar på mitt nattduksbord
Allt man tänker på är att lyckan aldrig blev gjord
Jag får väl stå mitt kast
Nu har livet tagit död på drömmarna, och all dess last




Fri vers (Fri form) av Robin V
Läst 632 gånger och applåderad av 46 personer
Publicerad 2016-02-15 14:53



Bookmark and Share


  aol
Starkt vemodsvackert väl skrivet och så berörande.
2017-09-13

    ej medlem längre
Så bra!! Offerkoftan. Väldigt cool titel!
2016-04-30

    Johanna VIP
Fint, lite som ett bleknat och smärtsamt vykort!!
2016-03-31

  mike irow
suverännnnt!!!!!!!
2016-03-13

  TobbeTooMuch
Snyggt detta är poesi!
2016-02-26

  Krimskramsan VIP
Tack för applåderna på några ut av mina texter :)
Nu till din text:
Ser bilder framför mig när jag läser och det är för att texten är kort, vacker, lättläst, lättförståelig! Gillar sånt!
Sänder energi o styrka! Tror de kan behövas!
2016-02-19

  Ingrid Trolle
Starkt och väl
skaldat
2016-02-17

    ej medlem längre
Målande!
2016-02-16

  mike irow
resignation?
iallafall vakert
beskrivet innan o efter---
2016-02-15

    ej medlem längre
En stark, smärtsam pärla!
2016-02-15

  Hon kallar sig poet VIP
Bra text, skapar bilder för läsaren och är närvarande och känns äkta liksom. Tror många kan känna igen sig i scenerna som utspelar sig i texten.
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V