Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Walking down the hall of fame

de stora är de små
med pop och sneda luggar
ser med slitna skor och reser till
LONDON
allt är en enda härlig vision
med artister på arenor och kända
TAMBURINER
och allt är snett och inget vinkelrätt
med
ENGELSK ACCENT
lever i en tid
musik med hesa röster
härligt underbart på trafikerade gator




Fri vers av sara-alice
Läst 526 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-30 12:13



Bookmark and Share


  aol
underbar dikt
2008-02-14

  tatjana
Jag älskar den här dikten! Speciellt slutet!
Den gör mig lycklig:)
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart