Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt fall

Fan hjälper de sina

Gud hjälper de sina

Vem hjälper dem

som faller mellan stolarna

Ja man får hoppas

att de är i så pass god vigör

att de kan resa sig

så småningom




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-15 17:13



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
En mellanfolklig tanke
I mellanmålen och
mellanmjölkens
Förlovad Land
"Ugh!Örnöga
har talat"
:)


2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP