Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lollos mage går igen!

Lodräta plan
flickorna på stan
smala som fan
inget fastnar i deras smärta framtidsplaner
jag dinglar i deras ögon när vi möts som gula bananer.

Pudrade ögonlock och Lipstick från Kicks
Latte Lena har stretch och fix
jantesträva dress och pix
designade kasse full av string och mix.

Jag går på stan
känner de raka linjerna
exstatiska mobilerna klibba i stolta händer, flickorna
snörda moderna brickorna
i ett spel som är gammalt som gatan de går på.

Valfria ofria Lollo låtsats att födandet inte lämnar spår
låtsas att känslorna saknar boning och lår
en mage
-ett kungarike för en kvinnomage med ett rejält förråd !
ville jag att han skulle ropa i öknen.
eller säga fröken
vad tar ni för att släppa ut två hack i midjan?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Magdalena Eriksson VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-15 18:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilket flöde. Fantastiskt. gillar bilderna av vad vi kvinnor/flickor är fast i...jaa det är ett spel som är gammalt. Här lyckas du sannerligen med ett budskap. Bokmärker!
2016-02-16

  Mats Edin VIP
Gillar:)
2016-02-16

  ULJO
Modellvärlden borde avskaffad den förstör unga söta flickor
2016-02-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Ord och inga visor i rapp text, där satiren dryper. Och sorglig.
2016-02-16

  Respons VIP
Det låter tufft att vara kvinna i mode- och skönhetshetsen
2016-02-15

  Stefan Albrektsson
Ruggigt rappt flöde i denna och kaxigt rytmiskt - skulle göra sig väldigt gott i slamsammanhang och/eller till ett fett backbeat och stygg sub-bas. Yo mama!!
2016-02-15

  Nanna X
Yeah rap it woman, skön rytm!
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP