Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Caught in action

Caught
in action

cheeks
blushing red

hormones
on a high stress level

excuses
lame and ridiculous

feelings
guilt and embaressment


and then...

laughter
explosive and free




Fri vers av Rummet
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-15 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rummet