Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Du har plats nummer ALDRIG i kön, vänligen vänta"

Jag väntar på sen
Jag väntar fortfarande på sen
Jag vill dig- sen
Jag vill dig fortfarande
Men jag kan dig inte nu
Vill dig- Alltid
Kan inte nu
Vill inte vilja nu
Vill inte vänta
Vill nu
Vill inte vänta
På dig alls
Men jag väntar
Jag väntar och väntar
På något som aldrig ska hända
På något som aldrig kan hända
Jag väntar på dig
Varför väntar jag fortfarande på dig?




Fri vers av Flicka Nummer Elva VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-02-16 19:53



Bookmark and Share


  Robin V
Riktigt najs!
2016-02-17

  Åsa Njunjes
Bra beskrivning av det som jag tolkar som svår ambivalens och frustrationen över denna. Gillar att jag tror mig "känna igen" och kunna placera in det i tidigare episoder i mitt eget liv.
2016-02-17

  S.A.I. Steve Lando
excellent
2016-02-17

  Larz Gustafsson VIP
"Plats nummer ALDRIG"!
Helt suveränt!
Önskar att jag själv hade tänkt på och skrivit det.
Som den punkare jag var anser jag att det passar som hand i handske med "No future" och "Never, never" (det senare Vibrators och Exploited).
Och bussen på "Pretty Vacant"-singeln med destinationsangivelsen "Nowhere".
2016-02-16

    ej medlem längre
Gillar dikten! Den är väldigt häftig, särskilt titeln. Raderna vävs ihop, i ett labyrintiskt mönster. Det går fram och tillbaka i tiden. Tycker om alitterationen i "väntar" och "hända."
2016-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva VIP