Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livserfarenhet






Det ligger skimrande pärlor
dolda i mörkret
inneslutna i sina skal

Man måste öppna
så att ljuset kommer in
för att kunna se dem




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-02-17 10:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt och bra...
2016-02-22

  Teresia Ridell
Mycket bra !
2016-02-20

  Eva Helene VIP
Klokt och vackert beskrivet!
2016-02-18

  StinaJ VIP
Verkligen fint skrivet. En av dina bästa alster.
2016-02-18

  Gunnel Eriksson VIP
Finns många pärlor här
på sidan - det är bara att
sätta igång att läsa. Inte minst
dina texter är skimrande pärlor.
2016-02-18

  ULJO
Klokhet som vanligt och som alltid lika slående.
2016-02-17

  Blomma-Stjärna VIP
ja!
2016-02-17

  Ingrid Trolle
Fin bild
2016-02-17

    Dan Myrbeck
Tänkvärt bra..
2016-02-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Klok och bra liknelse.
2016-02-17

  walborg
Så vackert tänkt och känt
2016-02-17

  Palett
Bra liknelse i din vackra text !
2016-02-17

    ej medlem längre
Mycket vacker och klokt skrivet ...
2016-02-17

  Anya VIP
Precis...ibland kan det vara lite smärtsamt att öppna dem...tänker jag. Men det är det värt.
2016-02-17

  Öknens Ros VIP
Så sant, låt ljuset flöda.
2016-02-17

    ej medlem längre
Ditt skrivande och dina texter är just en sån skimrande pärla.
2016-02-17

  Maria Sundelin VIP
Helt klart är det så. Och alla kan inte öppna dem
Kramar
2016-02-17

  överlevaren VIP
Härlig och vacker text!
2016-02-17

  Stefan Albrektsson
Pärlbilden är fin - de skapas ju genom att ett sandkorn kommer in och "irriterar" - sandkornet kapslas därför in i pärlemor och blir något vackert. Sedan kan skalet öppnas och vi kan se det vackra som skapats.
2016-02-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja fint skrivet. En vacker liknelse.... Ljuset ger klarhet
2016-02-17

  M.Eta
Visst, det är inte bra att leva i det fördolda. Fin text.
2016-02-17

  Niliboy
Ja, så är det nog! Fint!
2016-02-17

  louisegirl
Man måste ta sig igenom skalet... först då ser man vad som finns bakom...
Bra ordat!
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP