Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräplotter

Senaste påfundet

inom bedrägerivetenskapen

är skräplotter

i motsats till skraplotter

Man abonnerar  för att

delta i olika jackpot-spel

men bara helt fiktivt

Mycket fiffigt uttänkt

Man tar in pengar

från godtrogna människor

som ser en chans

att förbättra sin ekonomi

utan att ge dem

någon motprestation




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 639 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-17 11:33



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Uppfinningsrikedomen förnekar sig inte. Bra information.
2016-02-17

  Öknens Ros VIP
Fy så elakt! Det är inte klokt vad de hittar på, för att lura av människor deras pengar.
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP