Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en cigarr-rökande arbetskamrat


Limerick till Kristoffer, 40 år

En Cigarrnörd ifrån Halmstads by
fyllde 40, men icke förty
såg så ung ut alltjämt
att man fråga på skämt
din cigarr av choklad, är den ny?







Bunden vers (Limerick) av Ingela Svenson VIP
Läst 914 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-17 13:44



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
De har alltså inte börjat kolla legg på chokladcigg ännu :-P
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP