Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag saknar dig, jag saknar dina dagliga samtal, och varje lördagkvälll.


Vila i frid.

Jag saknar dig idag.
(Igår och imorgon.)

Jag saknar att ringa dig och fråga om du kan åka och handla med oss i utbyte mot en QP på donken.
Jag saknar att fråga om du har någon hammarbymatch planerad som jag kan följa med på.
Jag saknar dina åsikter om allt jag inte gör rätt.

Dina oändliga inlägg på facebook som alltid var lite för underliga för min smak.
Den olidligt höga volymen du hade på hårdrocken som du visste att jag hatade.

Jag saknar din alldeles för hårda fotmassage som du gav mig på lördagkvällarna.
Jag saknar dig.
För du var som en extrapappa.
Som en klippa att luta sig mot när det blev svårt.

Jag hoppas att du dricker tomtesnurr med Jimmy Page och Kurt Cobain varje lördag och lär dom allt du lärde mig.

Du fanns bara i mitt liv ett år.
Men det är ett år jag aldrig kommer glömma.

Du kommer för evigt ha en plats i mitt hjärta.

Vila i frid älskade Åke.




Fri vers av Flisan
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-17 14:51



Bookmark and Share


  Gin83
Så otroligt varm och sorgsen på samma gång
Första halvan är så lycklig i sitt vemod och ju längre dikten går så blir man verkligen berörd och nyfiken på Åke.
Gillade denna skarpt
Den hade själ !

2017-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan