Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har alltid älskat dig


Efterlivet; februari du brann

 

jag minns den andra världen

smålandet; sommarlandet

och visst har jag tänkt på efterlivet
tystnaden
söndringen
visst tänker jag på förräderiet
på det egenmäktiga förfarandet
förlusten
hur ett hjärta stals för att sedan returneras
vakuumförpackat livlöst
använt och förbrukat


tack

för lånet av din tid
och kärleken
den där förtröstansfulla kärleken du alltid skänkte
beskyddet

tack för smålandet; sommarlandet

och mina minnen





Fri vers av Smultris
Läst 570 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-17 18:18



Bookmark and Share


  Rublev
Fantastisk dikt om det outsägligt smärtsamma och om den innerliga tacksamheten över alla de kärlek-nu som delats!
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris