Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hanna

Du har en nyckel som kallas för The Secret.
Jag har en nyckel som kallas för Mormons bok.
The secret är också en bok.
Som du följer.
Mormons bok är också en bok, som jag "nåja" följer.
Precis som jag nåja följer mycket.
Vad följer jag?
Vad engagerar jag mig i, vad engagerar du dig i?
När du var
3 och en Halv Sekund.
Örn eller Kyckling?
Copyright. En rättighet, eller utanför lagarna?




Fri vers av Mim
Läst 183 gånger
Publicerad 2016-02-17 17:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mormons bok är liksom Förbundet & Läran samt Den Kostbara Pärlan tillägg till Bibeln.
I Uppenbarelseboken varnas vi för att lägga till och dra ifrån.
Mormonismens grundare, Joseph Smith, var äktenskapsbrytare som även gifte sig med kvinnor som redan var gifta - d v s bigamist.
Han var också 33:e gradens frimurare. Frimureriet är en ockult rörelse och vissa av dess ritualer har inkorporerats i mormonismen.

Fram till för inte alls så länge sedan trodde mormonerna att svarta fått sin hudfärg som ett straff från Gud. Svarta fick således inte bli äldste i LDS (mormonkyrkan).

Och detta är ändå "bara" toppen på ett isberg.

Läs 2 Tim 3:16-17. Det behövs inga tillägg till Bibeln.

Nej, detta är INTE ett påhopp utan skrivet i kärlek.
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Mim