Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaktkärlek

Du jagar.
Vem jagar dig?
Vill du bli jagad?
Hur känns det?
Vild i tanken?
Som en ranka vin, inte har blivit mogen än.
som en sång utan rytm.
Men den finns där.
Samma sida av myntet,
Eller gör du en Flip- The-coin.
Kan du gilla att bli jagad?
Bara litegrann?

Ingen kan jaga dig alltför mycket.
Jaga dig lycklig.
Göra dig Lycklig.




Bunden vers av Mim
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-17 18:03



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Vem jagar vem, tror inte vi blir lyckligare att bara jaga.
2016-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Mim