Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så lämnar du mig igen. Och det gör precis lika ont som första gången.


Igen.

Och nu går du.
Igen.
Lämnar mig.
Igen.
Jag förbannar mig själv för att jag var så satans naiv.
Igen.
Och ilskan som bubblar i mig försvinner.
Igen.

För trots din klantiga förmåga att gå så är du ändå speciell.

Såklart.




Fri vers av Flisan
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-17 22:23



Bookmark and Share


  Zandor
;-))
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan