Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordets makt

 

Ordets makt omsluter mig

får mig att tänka i främmande

okända banor

Denna kraft så stark

och befriande

 

Det är varje människas rätt

att få hävda det fria ordet

 

Jag skriver så pennan blir glödhet

det forsar fram

mer osammanhängande

och konstigare än någonsin

Jag skapar alltså känner jag

 

Att vara medveten om det djupare

inom mig

Och det som håller på att växa fram

gör mig hel

gör mig till en tänkande människa

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-18 00:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo fantastiskt att finna sig själv genom sitt skapande. En verklig gåva!
2016-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är ett fantastiskt uttrycksmedel vi fått.
2016-02-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om det skrivna ordets magiska kraft!
2016-02-18

  Valter Örn VIP
Den här dikten är bara så bra; helt enkelt Bull´s Eye!
Jag önskar att alla människor so fastnat i meningslösa aktiviteter och lallande kunde gripas av denna skrivarlust som är så lärorik för ju mer man skriver desto mer utvecklar man sitt tänkande.
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP