Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

universums skratt

 

någonstans långt, långt bort

eoner och ljusår i fjärran

 

men ändå alldeles nära intill

 
kan jag höra universum skratta,
full av glädje och kunskap
 
 
 alla som lyssnar noga, kan höra det
 
 och bli  upprymda
 
 
 slutar  så  Undra,
 
 slutar  Fundera över Vad
 
 som är Rätt och Fel
 
 
 bär skrattet inom sig
 
 som bärande på en djup hemlighet,
 
  en hemlighet alla delar
 
 
 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 296 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-18 01:38



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Ja, precis så! Mycket vackert fångat.
2016-02-19

    Dan Myrbeck
Ja, visst skrattar vårt universum
åt att människan är så dum!
2016-02-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Skratt och glädje skänker livskraft, det skriver du bra och tänkvärt om.
2016-02-18

    ej medlem längre
Underbart med skratt och lekfullhet.
2016-02-18

  lodjuret/seglare VIP
Jag vill skratta åt hela bilden, ja åt båda. Fast jag längtar efter stranden, där det varken snöar eller töar. Bara är, ungefär som en text.
2016-02-18

  DominiQueen
Amen.. Synk, :-)
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell