Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klotter - allons!


blå vind. blå vind och otydligheter. en bruten refraktion. 

kanske.

eller en kappsäck av möjligheter. en som man öppnar försiktigt. och ramlar baklänges av. när innehållet. skjuter upp. som champinjonhattar.

men blå vind. blå vind och alla de små kornen. av fotstegsresande. av märkliga. människor. den slags. som ligger skräpandes i skyttegravar om morgonen. och om aftonen. skrålar. allons enfants..

jag skakar. kulan. och ser flingorna dansa. likt grodorna en gång. som rymde. och välte sitt tält. för de ville ju till afrika. lika mycket som jag.

blå vind. alltet skrattar så gott i mitt öra. blå vind. och absolut ingenting.




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 407 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-18 15:28



Bookmark and Share


  Hannadraken
Du är nog bäst härinne just nu. Vilken nerv. Fantastiskt!
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP