Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Margot Wallström talar ut

- Jag har svårt att finna ord för min stora glädje.
Det här är det allra bästa som kan hända en
utrikesminister, det är utrikesministrarnas mot-
svarighet till Nobelpriset!

Jag är mycket stolt, glad och rörd för att jag får
motta den allra största av utmärkelser.
Persona non grata.




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 543 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-03-01 17:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Wallström är en hycklare.
2016-03-07

  anits VIP
Bra skaldat, snygg satir. Jag gillar Margot!
2016-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Snygg satir...
2016-03-02

  Anya VIP
Jaa inte lätt att inte vara önskvärd. Fast jag gillar Margot...
2016-03-02

  louisegirl
Hehe ;) Gillar!
2016-03-02

  överlevaren VIP
Tufft läge!
2016-03-02

  Gisela Nordell
vad hemskt...persona non grata, det västa som kan hända
2016-03-02

  ULJO
Politiken behöver lite satir för att inte bli tråkig
2016-03-01

  Respons VIP
Jag tycker Margot är modig som säger vad hon tycker och utmanar Israel och Saudiarabien som utövar ett svårt förtryck på sina medborgare. Hellre persona non grata än en medlöpare i förtryckets tjänst!
2016-03-01

  Respons VIP
Jag tycker Margot är modig som säger vad hon tycker och utmanar Israel och Saudiarabien som utövar ett svårt på sina medborgare. Hellre persona non grata än en medlöpare i förtryckets tjänst!
2016-03-01

  Bibbi VIP
Gillar.
2016-03-01

  Maria Sundelin VIP
Hihi
2016-03-01

  Onomatoprofet VIP
Anders Borg blev utsedd till bästa finansminister häromåret, Margot hyllas internationellt för sin kritik av Saudiarabien och Israel...i fosterlandet spottar man gärna på dem
2016-03-01

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Hennes föräldrars status eller uns tredje fru kompetens? men hon är orubbat med osannolika slutsatser i politiken.
2016-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Där satt den!
2016-03-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Satir med klös!
2016-03-01

  Per Drysén
Härlig beskrivning av situationen.
2016-03-01

    ej medlem längre
Satir med vassa klor.
2016-03-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vara ändå
inte vara...
2016-03-01

  Gunnel Eriksson VIP
Elak men rolig igen.
2016-03-01

  Larz Gustafsson VIP
Ja, den hade jag personligen kunnat förära denna förrädare.
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck