Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårdcentralen



någon har tagit mitt blod. en snäll vampyr. jag googlar och räknar, hur mycket blod ryms i ett sånt där rör, hur mycket ryms i en människa. någon har tagit fem tusendelar av mitt blod. fem tusendelar av mitt blod ligger i ett rör någonstans och innan tog han fem eller kanske bara tre tusendelar av någon annans blod och efter tog han tre eller kanske sju tusendelar av någon annans blod. en snäll vampyr. i väntrummet läste jag en bok som handlade mycket om böcker om ryssland. en annan tittade på sin telefon. när vi väntade på att blöda.




Övriga genrer av disco 2000
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-18 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

disco 2000