Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker på dej









jag går i en park och tänker på dej
varje blad som hänger tyst ned bär din doft

Vinden tränger undan mörkret
och ditt ansikte uppenbarar sej
gångstigen sluter sej
och våra kroppar omfamnar varandra

I gräset sitter blommor och sover
medan snöflingor faller
snart är de begravda
och det har ännu inte blivit morron




Prosa av Lars Gullberg
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-18 21:27



Bookmark and Share


  Nanna X
Jag älskar hur blommorna sitter och sover i snön!
2016-02-19

  överlevaren VIP
Ljuvliga ord som doftar kärlek!
2016-02-19

  Carola Bouvin
Här blommar vår :) Tack för fina rader!
2016-02-18

    ej medlem längre
Underbart stycke poesi!
2016-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg