Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det pratas om den "där"


-Det pratas om hon den ”där” du vet.
Jamen du vet hon som sällan går utanför dörren.
Det sägs att hon inte lämnar sitt barn själv på förskolan. Jag såg henne häromdagen på affären och hon stelnade till när hon såg mig, som om hon inte visste vad hon skulle säga. Kan du begripa?
Vi som har barn på samma förskola!
Hon verkar då inte vela ha kontakt med oss andra, hon är då bra märklig om jag får säga det själv.
Jag som försökte vara snäll och ha henne som vän på Facebook. Hon gick med på det och jag såg då att hon har ju knappt några vänner! Stackaren, eller hur? Det är ju synd om henne!
Efter några dagar så tog hon bort mig som vän. Jag som aldrig hade skrivit något till henne ens, inte ens då hon kommenterat en bild hos mig, vilken tur att jag inte svarade upp, eller hur?. Jag som skulle vara snäll! Kan du begripa. Ja hon den ”där” verkar ju inte vela ha några vänner.

Det sägs att hon är sjuk i något. Jaha och vad skulle det vara? Nog ser jag att hon kan gå på sina ben och hon bär ju och jag har sett henne busa med sin dotter, det har faktiskt hänt att hon kommit till förskolan för att hämta men ihop med sin make. Hon kommer ju inte ensam vet du. Men, så ..sjuk kan hon ju inte vara. Det är väll ännu en sådan ”där” som är för bekväm av sig och inte vill dra sitt strå till stacken, bara gå hemma och ha det bra och vi skattebetalare får stå för det. Ja jag säger då det, det är ju bedrövligt.
Stackars barn som har en sådan Mamma, tur hon har sin pappa. Det är säkert han som gör allt med flickan. Och vet du mer? Det sägs att hon den ”där” målar och har sig. Hon är väll ännu en som tror hon är konstnär och ska lyckas. Hur hade hon tänkt det då utan vänner?
Ja hon den ”där” är då himla märklig.




Fri vers av Thurizas
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-18 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thurizas
Thurizas