Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte kalla dig älskling mer


Du fick en chans att älska mig
men jag tror inte att du kan
inte på riktigt



Jag kan inte kalla dig älskling mer
för du har krossat allt som en gång var jag
så det tar slut här och du får flytta ut
och jag får börja leta efter mig själv




Fri vers (Fri form) av som det kan gå
Läst 405 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-18 21:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
bra, stå på dig, kräv äkta genuin kärlek
2016-09-22

  Gin83
Kändes o läsa
Stark i sin känsloförmedling
Känner igen
Bra
2016-09-22

  M.A.J.R
Känslan är väldigt igenkännande! Bra förmedlat.
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå