Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blundar

Jag borde veta att

Det gör mig och förstör mig
Och bryter mig itu

Jag är så hjälplös och så hopplös
Som ett löv på ett stormigt hav

På andra sidan lyser ljusen
Och jag hade simmat men
Havet är stort
Och så djupt
Jag är rädd att jag
Aldrig tar mig över

Jag är så hjälplös och så hopplös
Som en fjäder i vinden

Jag har väntat så länge
Att jag inte vet varför längre

Jag är så hjälplös och så hopplös
Som en snöflinga i en lavin

Förstår ni
Jag behöver bara en viskning
I en värld som alltid skriker




Fri vers av Hecate VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-19 01:06



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkännande...

"Jag behöver bara en viskning
I en värld som alltid skriker"
Odödliga ord! :-)
2018-02-26

  överlevaren VIP
Känslosamma ord som smärtar, vädjar att bli sedd och hörd!
2016-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Hecate VIP