Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PENNINGPANIK! PUNKTERA! PANTPUNDARE!



ATOM-
BOMBAN
DE RÄTTIGH-
ETERNA. UPPTAGNA
FRÄMLINGAR FRÅNSKILDA FRÅN
GENOMGÅNGARNA som KORSAR
HELVETESERANS MASTURBERANDE,
INTIMA DRAGNINGSKRAFT. ALLTID BORTKOPPLAD – inkorporerad!
JANUSANSIKTET FRAMTRÄDER
KÄRLEKSFULLT. ENDAST DEN
LÄTTSAMME FÅR FULLT TILLTRÄDE av
MANLIGA nå MAKT
NÄRGÅNGEN
OCH
PÅTAGLIGT PÅTRÄNGANDE PÅVISANDE – PENNINGPANIKEN PUNKTERAR PANTPUNDARE – AVISANDE. KAN VI
REDOGÖRA FÖR RÖSTERNA som ABSORBERAS I RUMMEN.
SAKLIGT SKALL SAKERNAS STÅND REDOGÖRAS FÖR
TACKSAMT TAR EMOT TIDENS ESKALERADE LIV.
UNDANTAGSTILLSTÅNDET ÄR NUMERA REGEL och jag undrar om vi kan ändra till
VÄLKOMSTATTACKER?




Fri vers (Fri form) av Fri Ronja
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-19 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fri Ronja