Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarsynt



var stilla
genom avståndet
se fallen mur
där rosor växa

i ögon blänka

endast den uppståndnes sår
öppnar den väg




Fri vers av abbe nilsson
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-05-06 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

abbe nilsson
abbe nilsson