Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till en kär vän, om jag minns rätt var det nån gång under 2014.


Glöden

DET FINNS MÖNSTER DÄR VI PASSAR IN
DET FINNS DRÖMMAR EN MÅSTE VA DIN
JAG SER TRON PÅ DOM MÅLEN DU NÅT
DU TOG LÄRDOM AV FEL DU BEGÅTT

DU HAR KÄMPAT OCH SLITIT DIG MATT
SVARTA DAGAR, KOM IHÅG JUST DET ATT
INGEN SAKNAR NÅNTING SOM GLÖMTS BORT
DU VINNER STRIDEN MED VILJAN DU FÅTT

JAG SER GLÖDEN, SOM BRINNER I DIG

DU FANN VÄRMEN BLAND SKOGAR OCH BERG
SOM FÖRÄNDRAD NÄR HJÄRTAT ÄNDRADE FÄRG
MITT I MÖRKRET DÄR FANN LJUSET EN HAND
DET FANNS LÄNGTAN I KROPPEN SOM BRANN

JAG SER GLÖDEN, SOM BRINNER I DIG

DU ÄR FÖRÄLSKAD I LIVETS ESTRAD
DET ÄR EN SANNING VI DRÖMMARE HAR
INGET VARAR FÖR EVIGT ÄNDÅ
SÅ TA VARA PÅ TIDEN DU FÅR

JAG SER GLÖDEN, SOM BRINNER I DIG




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av M.W
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-19 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.W
M.W