Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brus som viskar



I tystnaden ekar det
Som när en knappnål faller
Är det för mig likt ett skrik




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-20 07:47



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa här känner jag igen mig. Ljud kan vara smärtsamma och liknas vid skrik.
2016-08-24

  lodjuret/seglare VIP
Katten också vad det låter, bekant?
2016-02-20

  Tabac VIP
Tystnad kan vara bedövande.
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP