Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag

En gång var
jag lycklig
Solen lyste upp

min själ

Du fanns alltid 
vid min sida
Du målade över alla
mörka moln

Du finns alltid 
i mina tankar
Du är min första
och sista tanke 


Varje kväll brinner
ljusen vid ditt foto
Varje natt är du
hos mig i min dröm

Mitt hjärta är
så tungt
Min själ är
så sårig

När morgonnen gryr
vaknar jag 
med ett trasigt hjärta
och en söndrig själ

 

 

 

 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-20 10:40



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
En sorg att bli ensam med sin kärlek och din längtanslängtan skriker stort!
Bra skrivet,beskrivet känsla!
2016-03-08

  StinaJ VIP
En vemodig dikt om längtan men också om hopp. Att minnas de lyckliga dagarna inger hopp
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP