Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Media förtroende är "HEIRUPISTA"

 

 
Om, Intact Media Group


Media förtroende är "HEIRUPISTA

OBS. PLs. svensk ”media grupp” länkade sig efter min titel när klickade på publicering med samma namn,

Publiceringen var omöjligt ej tilldelads till platsen för tillfället,komma med förslag.

jag provade två gånger, skriver till mig meddelande i röda initialer, då raderade jag text och ändrade titel med presidenten uttalande. Vet inte riktig vad betydde ”HEIRUPISTA”men hur kommer det sig att poeter.se efter rubriks titel söker sin annektering plats till media grupp, i kommentar och texter.

 

Vi söker arbetstagare med själen i pant, på statsminister uppdrag med befattning på ”liv och död” det kanske så folket kommer att gå till val år 2018 i Sverige, medveten av misslyckad budgetpaket p.g.a. svenskarnas utlandsflykt och icke betalda skatt. Under nuvarande mandat svenska medier som har förflyttat sin dotter filialer bolag i andra länder.

Det är jag orolig och konstaterar att det är bekvämligare användas sig av och peta i andras länder möja gegga, än öppna ögonen bara för sitt eget land har lovad plikttrogen försvara.

Nu var jag tvungen vända från Kanarieöarna för att det snöar och det är kal där, helt otrolig så fort jag bestämd mig för weekend någonting nästa dag hela den drömmen går i spillror.

Passa på spara till arkiv en artikel som jag tycker är märkligt.

 

President Johannis: "Jag förstod tydligt budskap som jag fick via Facebook Domstolens beslut skall tillämpas."

President Klaus Johannis tillbaka fredag ??kväll, de uttalanden som har lockat en förlust på över 20 000 fans på Facebook och har försäkrat att "han förstått budskapet" fick.

I Bryssel, sade presidenten att alla spekulationer som rör hans uttalanden när det gäller: "Intakt Media Group" är utan verkligt stöd och att det fanns en avsikt att försvara någon mot lagen.

"Jag gjorde detta uttalande onsdag för då min bedömning var att det är möjligt genom inverkan, som det var tänkt, att påverkas yttrandefrihet, pressfrihet. Detta tycktes ha märkt”, sade chefen för stats som anser att det har varit dåligt förstått att han uttryckt " mycket kort".

Johannis betonade att det är nära till press förtroende i fråga och påminde om att i november 2014 det hålls mot honom en kampanj där accenter " 
var bara en annan art. "

Hela budskapet i president skickade på Face Book:

I samband med oro som uppstod i det offentliga rummet efter uttalanden om en eventuell evakuering av en TV, är det nödvändigt att göra några anmärkningar. Det finns ingen avsikt från min sida, det var och har ingen anledning att existera, för att försvara någon mot lagen. Det är uppenbart, och jag har sagt det många gånger, att ett domstolsbeslut bör tillämpas.

Jag är övertygad om att Rumänien är en rättsstat, kommer rättsstat kvar och kommer att kämpa för Rumänien att förbli en stat. Det fanns ingen diskussion här. På samma sätt, men jag är övertygad om att rätten till yttrandefrihet, rätten till information och pressfrihet är de mest värdefulla tillgångar vann revolutionen i december 1989. Och jag tror när tillfälle ges för dem att undertryckas, inte nödvändigtvis ett lock, en ibland klumpig metod, detta måste varnas.

Jag är inte i närheten av denna TV, detta medium bolag. Eller kanske några andra minns att tvärtom, i kampanjen från november till december 2014 i en mediekampanj för att bära, var accenter bara annat.

Jag förstod mycket tydligt budskap om att vi fått i dessa dagar via Face Book.

Inledningsvis sade Klaus Johannis att " yttrandefriheten i medierna inte kan undertryckas för triviala administrativa skäl", och evakuering meddelande skickas av NAFA media förtroende är "HEIRUPISTA".
Läst 11 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-20 11:50Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2016-02-20 16:59Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP