Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rasister

Det enda de här sorters människor kan
är att tycka och tänka inuti lådan
de är fulla med olika sorts fördomar
utan att ha några som helst anledningar.

Rasister bygger sina tankar på okunskap
de vill helst behålla det gamla kvar
eftersom de är rädda för det nya
fast det nya har inte gjort dem något.

De har osäkerhet i fas på alla kulturer
fast de inte ens känner till något om de
de sparkar på de oskyldiga
fast de vet att de redan ligger ner.

Rasister de blandat ihop allting
de drar alla över en och samma kant
som har en annan identitet och kultur
detta är ingen bar där man kan
blanda helt fritt fram
utan detta är samhället
och här är alla lika mycket välkomna.

Arnela Arre Kurbegovic (2016 - 02 - 20)




Övriga genrer av Arnela
Läst 489 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-20 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt kloka ord
Mvh annokas
2016-03-06

  överlevaren VIP
Ja, okunskap och rädsla för något nytt!
Bra ordat!
2016-02-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skrivet om dagens samhälle. Alla är vi människor. Ingen bättre än någon annan.
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela