Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som sagt: en självbiografi.


EGO (en självbiografi)

Är: Poet.
Har varit: handbollsmålvakt, vindruvsplockare, tidningsförsäljare, fembarnsfader till fem döttrar, god son, äkta man, översättare av dramer, skådespelare, hamnarbetare, ambassadtjänsteman, älskare, rullatorrullare, schackspelare. Och naturligtvis: barn, yngling, medelålders och gubbe.

Vore jag skulptör, skulle jag i lera
knåda samman dessa figurer till en,
och ställa ut Statyn av Mig Själv
i trädgården.

Länge sitta i rullatorstolen
ett betrakta detta
Monster?, Mästerverk?




Fri vers (Prosapoesi) av Ulf Ekeram
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-20 18:43

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Varje människa
Bär en kostcirkel
Av olika färdigheter
Och livsprövningar
Det är alltid under
Motorhuven det
Intressanta börjar. ..
Berikande
Livshisoriskt
Skriftat!
:)


2016-02-21

  Ingrid Trolle
Det här är skrivet
med känsla och
engagemang.
Du har haft ett rikt
liv med mycket
erfarenhet och
upplevelser. Det
måste kännas skönt!
Stryk Monster!
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram