Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka in i poesivärmen


Dörren stod på glänt vilket jag känner
en tacksamhet för då jag vet att många
i från mig vänt

Jag kände mig välkommen tillbaka med
visdom o kraft

Inne på poeter finns drömmar o visioner
om att få närma sig kärlekens alla
dimensioner

mitt hjärta var på glid o speglade mina
mörka texter som fanns där i

politiska drama är inte längre min
melodi där är jag inte längre förankrad

Jag går nu in i skrivarverkstan o upptäcker
att min plats finns kvar... Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 546 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-02-21 14:00



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Visserligen kan jag inte uttala mig om hur andra känner,när du äntligen återinträder på "världens bästa lilla skrivarsida" (citat från mig själv)

Jag är väldigt glad att du väljer finnas här på Poeter.

Stor kram och välkommen tillbaka vännen!
2016-07-16

  Ninananonia VIP
:) Härligt
2016-03-28

    Dan Myrbeck
För mig är du alltid välkommen, vad du än skriver!
2016-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt med den upptäckten...trevligt att du är här igen...
2016-02-22

  Heikki Hellman
Välkommen tillbaka, jag hann redan tänka på att var du på något sätt sårad, men ej… utan var och en behöver då och då göra en paus och rycka upp sig på nytt!
2016-02-22

  Gisela Nordell
ja din plats finns var här med drömmar och visioner och kärlekens alla dimensioner, fint att du är här!
2016-02-21

  M M Mannheim VIP
Din plats är på poeter.se och det känns som att du inte har varit borta alls.
2016-02-21

  Peter Stjerngrim VIP
Du är så väl eftelängtad
som välkommen tillbaka, min vän!
2016-02-21

  Rise Little One
Du har alltid kvar din plats i poeter.se och i mitt hjärta kära Rozsi <3
2016-02-21

  Linda CH VIP
Välkommen Rozsi!
2016-02-21

    ej medlem längre
Din plats finns i våra poetiska hjärtan...välkommen tillbaka fina skrivarvän.
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs