Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro och värk

Tänk att få leva om så bara för en liten stund utan smärta oro och stress, just i denna stund finns inga problem, för det är som ett smärtfritt barndomshem, som att vara barn oskadat och pånyttfödd igen, slippa känna värken i själ som lem, stressen och oron finns ej i detta hem, om detta var verkligt skulle jag alltid längta hem, och dela med alla som inte hittar eller haft ett liknande hem!




Fri vers av TobbeTooMuch
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-21 17:39

Författaren TobbeTooMuch gick bort 2018. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TobbeTooMuch
TobbeTooMuch