Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att börja om på nytt


skölj vårregn
allt det gamla och gråa får nytt ljus

lämna det bakom dig
du har en kärna inom dig som inte vintern förmådde rå på

just den får du i vårens famn
plantera, vårda och ömt beskåda


kraften av liv är större
alltid större




Fri vers av Hannadraken
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-22 16:42



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Himmelsk!
2016-02-22

  Gisela Nordell
härliga rader!
2016-02-22

  Marita Ohlquist VIP
"kraften av liv är större
alltid större"

Fin formulering!
2016-02-22

  KYREUS of Sweden
Ja, störst
är Kärleken;

inte den minst

- till NYTT LIV.
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken